Ga naar de inhoud

Werk je graag met je handen, ben je creatief én technisch? Dan is het Bèta Challenge op ONC Parkdreef wat voor jou. In de brugklas van de mavo maak je kennis met deze opleidingsrichting. Je krijgt dan het vak Technologie & Toepassing (T&T) zodat je kan uitproberen of dit iets voor jou is.

Past het bij je? Dan kan je vanaf de tweede klas je vakkenpakket aanvullen met Bèta Challenge. Dit betekent dat je naast je verplichte vakken en je keuzevakken ook eindexamen doet in T&T.


Het Bèta Challenge programma legt de nadruk op leren door ervaring. Het maken van fouten is helemaal niet erg, maar juist goed! Door het maken van fouten leer en groei je. Je werkt tijdens de lessen aan levensechte, actuele opdrachten uit de praktijk, waarbij je altijd gebruikmaakt van technologie.

Deze opdrachten komen uit heel verschillende hoeken, zodat je veel ervaring opdoet en leert hoe breed techniek en technologie is en wat je er allemaal mee kan doen later. Ook handig voor je eventuele technische vervolgopleiding op het mbo, dit programma sluit daar goed op aan.

Je ontmoet medeleerlingen uit het hele land tijdens regionale en nationale innovatiewedstrijden. Hier word je uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken of problemen die worden gepresenteerd door bedrijven en instellingen.

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten