Ga naar de inhoud

Als je voor ONC Parkdreef kiest, kun je je ook inschrijven voor ONC GO Talent. Welk talent je verder wilt ontdekken of ontwikkelen, bepaal je natuurlijk zelf. In de eerste en tweede besteed je een lesuur (80 minuten) per week aan wat je leuk vindt.
Er zijn vijf programma’s waar je in klas 1 en 2 een extra lesuur per week aan mag besteden:

GO Sport

Natuurlijk heb je bij ONC Parkdreef gewoon gym. Twee uur per week probeer je allerlei sporten uit. Maar misschien vind jij dat wel veel te weinig. Als je wilt klimmen, kickboksen, freerunnen, skaten en schaatsen, is ons sportprogramma waarschijnlijk iets voor jou. Je krijgt clinics van professionals in en buiten de school en doet mee aan sportwedstrijden in de regio.

GO Art

Ben je supercreatief en heb je zin om met verschillende materialen en technieken aan het werk te gaan? Kies Art en leer keramiek, schilderen, druktechnieken en robotica-origami.

GO Research & Technology

Altijd al programma’s voor robots willen schrijven of willen leren hoe een 3D-printer werkt? Kies Research & Technology en leer alles over robotica en 3D-technologie.

GO Outdoor Education

Vuurtje stoken, kompas lezen en vlotten bouwen: is dat iets voor jou? Meld je aan voor Outdoor Education en ga ontdekken, onderzoeken en experimenteren in de natuur.

GO Debat

Als je van de beste wilt leren hoe je een ander met argumenten, lichaamstaal en een goede presentatie kan overtuigen, doe dan mee aan Debat. We doen mee aan regionale en landelijke debatwedstrijden.

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten