Ga naar de inhoud

Als je voor ONC Parkdreef kiest, kan je je inschrijven voor ONC GO Talent. In de 1e en 2e klas besteed je dan één extra lesuur (80 minuten) per week aan toffe activiteiten. Je hoeft er niet goed in te zijn, als je het maar leuk vindt.

Er zijn vier programma’s die je kan ontdekken:

Sport Art Research & Technology Outdoor Education


GO Sport

Natuurlijk heb je bij ons gewoon gymles. Twee uur per week sport je in de gymzaal. Maar misschien vind jij dat wel veel te weinig. Als je wil klimmen, kickboksen, freerunnen, skiën en schaatsen, is de sportklas iets voor jou. Je krijgt clinics van professionals in en buiten de school en doet mee aan sportwedstrijden in de regio.

GO Art

Ben je supercreatief en heb je zin om met verschillende materialen en technieken aan de slag te gaan? Kies dan voor Art en leer bijvoorbeeld keramiek, houtbewerken, fotografie, druktechnieken en robotica-origami.

GO Research & Technology

Altijd al programma’s voor robots willen schrijven of willen leren hoe een 3D-printer werkt? Kies Research & Technology en leer alles over robotica en 3D-technologie.

GO Outdoor Education

Vuur maken, koken boven een kampvuur, kompas lezen en vlotten bouwen: is survivallen iets voor jou? Meld je aan voor Outdoor Education en ga ontdekken, onderzoeken en actief bezig zijn in de natuur. Zo leer jij overleven in het wild!

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten