Ga naar de inhoud

Wij zijn een open, christelijke school met ruimte en respect voor ieders overtuiging. Leerlingen hebben het fijn bij ons op school. Ze voelen zich gezien, krijgen de ruimte om zichzelf te zijn en hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Inspirerend onderwijs

Het gaat bij ons niet alleen om het behalen van zo goed mogelijke studieresultaten. We willen jou als leerling ook vormen en toerusten, zodat jij straks zelfstandig in de samenleving kunt functioneren. We bieden kwalitatief en inspirerend onderwijs op mavo-, havo– en vwo-niveau. Er zit een duidelijke structuur in ons onderwijs, we bieden veel begeleiding en flexuren waardoor er meer tijd is voor zaken die extra aandacht nodig hebben.

Grensverleggend ondernemend

Wij dagen je uit om je eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer? Dat ontdek je tijdens de lessen, de talenturen en alle grensverleggende activiteiten die we ondernemen.

Extra programma’s

We stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen en daarbij vooral te ontdekken welke talenten en interesses je hebt. Voor havo- en vwo-leerlingen hebben we een technasium en als vwo-leerling kun je kiezen voor het gymnasium als je Grieks en/of Latijn wil leren. Met onze vier talentgroepen: Sport, Art, Research & Technology en Outdoor Education is er veel te kiezen. Voor leerlingen die extra uitdaging willen, is er ONC Excellent.

Leren en ontdekken

Er ligt bij ons veel nadruk op zelf leren en ontdekken. We dagen je uit om je eigen grenzen te verleggen. Er zijn (internationale) stages, excursies en projecten waarin je zelf een bedrijf opzet of opdrachten uitvoert voor het bedrijfsleven. We doen veel aan uitwisselingen en internationale projecten en bieden versterkt talenonderwijs in Duits, Engels en Frans.

De school alvast een beetje leren kennen in drie minuten? Bekijk deze video:

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten