Ga naar de inhoud

ONC Parkdreef is best een grote school. Maar dat voelt niet zo als je er eenmaal opzit. Dat komt omdat we elkaar kennen op onze school. Dat vinden we ook belangrijk, want dan weten we goed hoe het met je gaat.

Kennismaken

Als je hier op school komt, willen we jou ook graag snel leren kennen. Daarom kom je nog voor de zomervakantie al bij ons op school. Zo kun jij het gebouw, je klasgenoten en mentor vast leren kennen en weten wij ook alvast een beetje wie jij bent.

Wendagen

Na de vakantie beginnen we eerst met wendagen. Je gaat leuke dingen doen met je klas, zodat je klasgenoten en je mentor steeds vertrouwder voor je worden. Pas als jij je hier helemaal veilig voelt, gaan we aan het werk.

Mentor

Bij ONC Parkdreef heb je je eigen mentor. In de eerste twee jaar zie je jouw mentor elke (school)dag. Soms gebruikt je mentor het mentoruur om jullie als klas iets te leren over met elkaar omgaan en pesten. Maar er is ook ruimte voor individuele gesprekken. Als er iets met je is, deel het dan met je mentor. Hij of zij helpt je graag.

Extra begeleiding

Mocht je echt meer hulp of begeleiding nodig hebben, is er op ONC Parkdreef een heel team aanwezig om jou die te bieden. Er is een Zorgteam voor leerlingen die een zorgvraag hebben, maar ook voor mensen met dyslexie, dyscalculie, faalangst of andere problemen hebben wij specialisten in huis.

Extra uitdaging

Heb je juist extra uitdaging nodig? Dan is er bij ONC Parkdreef ook genoeg te doen. We hebben talentgroepen, excursies, projecten en naschoolse activiteiten waar je aan kan deelnemen en je kan naar het buitenland gaan. Wij zijn ook een begaafdheidsprofielschool, je kan hier dus ook terecht als je meer- of hoogbegaafd bent.

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten