Ga naar de inhoud

Afwezig

Moet je naar de huisarts, tandarts of heb je een andere afspraak waardoor je een deel van de schooldag moet missen? Download en print dan het absentiebriefje en laat je ouders het invullen en ondertekenen. Gooi het briefje minimaal twee dagen voor de dag dat je (deels) afwezig bent in de absentiebrievenbus zodat we op tijd weten dat je er niet bent.

Let op: voor het ophalen van een paspoort of rijbewijs, krijg je geen vrij. Dit soort afspraken kun je dus het beste buiten schooltijden plannen.

Ziek

Ben je ziek? Zorg dan dat je ouders je voor 8.30 uur ziekmelden in Magister. Lees in de Handleiding Magister hoe je ouders de app kunnen installeren en hoe zij je ziek kunnen Melden via Magister. Mocht dit niet lukken, dan bellen je ouders naar school: 079 341 1041. Als je tijdens schooltijd ziek wordt, haal je een briefje bij de receptie dat je ondertekend weer mee terug naar school neemt als je beter bent.

Te laat

Kom je te laat? Haal dan eerst een briefje bij de receptie voordat je naar je les gaat. Ben je drie keer te laat gekomen zonder geldige reden? Dan moet je de volgende schooldag om 8.00 uur op school zijn.

Ben je niet aanwezig tijdens een les of flexuur en hebben we geen ziekmelding of absentiebriefje ontvangen? Dan nemen we contact op met je ouders. Ben je vaker afwezig zonder geldige reden? Dan informeren we de leerplichtambtenaar.

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten