Ga naar de inhoud

ONC Parkdreef vormt samen met ONC Clauslaan het Oranje Nassau College (ONC), een open christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Op ONC Clauslaan kunnen leerlingen terecht voor beroepsvoorbereidende leerwegen en mavo inclusief leerwegondersteunend onderwijs (lwoo). ONC Parkdreef is een school voor mavo, havo en vwo. Beide vestigingen hebben een eigen directie die wekelijks met elkaar overleggen. Daarnaast werken de beide vestigingen samen rondom overkoepelende thema’s. Het Oranje Nassau College is onderdeel van de Unicoz onderwijsgroep.

ONC Parkdreef wordt geleid door een managementteam (MT) dat bestaat uit de directie en de afdelingsleiders.


De dagelijkse leiding van ONC Parkdreef ligt in handen van Martijn van Velzen (directeur) en Melissa Schneider (adjunct-directeur). Arianne Verhoeff, Marco Bakker en Silas Weinert zijn de afdelingsleiders van respectievelijk de mavo-, havo- en vwo-afdeling. De contactgegevens van de MT-leden zijn te vinden op de pagina Medewerkersoverzicht.

Leerjaarcoördinatoren en mentoren

De afdelingsleiders worden ondersteund door de leerjaarcoördinatoren. Deze coördinatoren zijn ook een aanspreekpunt voor mentoren, leerlingen en ouders.


De contactgegevens van de leerjaarcoördinatoren zijn te vinden op de pagina Medewerkersoverzicht. In dit overzicht staan ook alle mentoren met hun contactgegevens.

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten