• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

ONC Persoonlijk

Bij ons voel je je snel thuis. Dat komt omdat we je snel leren kennen en je de ruimte krijgt om jezelf te zijn en te doen waar je goed in bent. Heb je extra aandacht, uitdaging of begeleiding nodig, dan zorgen we daarvoor.

Wennen

Al voor de zomer kom je een dagje wennen. Je maakt vast kennis met je klas, je mentor en de school. Na de zomervakantie zijn er wendagen. Je doet allemaal leuke dingen met je klas en je krijgt je eerste mentorlessen. 

Begeleiding

In klas 1 en 2 krijg je elke dag een begeleidingsuur van je mentor of een docent. Zij helpen je bij het leren leren, praten regelmatig met je en helpen bij problemen. En je mentor is er ook voor de leuke dingen, zoals klassenfeesten. 

Extra hulp

Heb je extra tijd nodig voor een vak, lessen gemist of wil je hulp bij je huiswerk? Dan zal je docent je opgeven voor het flexuur. De lesstof krijg je dan in kleine groepjes. En je kunt al je vragen stellen. 

Huiswerk

Je maakt al heel veel huiswerk op school in de flexuren of in de begeleidingsuren. Dit doe je in de klas of op de speciale studieplekken.

Gespecialiseerde docenten

Heb je moeite met spelling, technisch lezen, begrijpend lezen, ruimtelijk inzicht? Of heb je dyslexie, faalangst, problemen met motoriek? We hebben docenten die speciaal zijn opgeleid om je hierbij te helpen.

Samen met je ouders/verzorgers

Je ouders willen graag weten hoe het met je gaat op school. En wij vinden het belangrijk om met hen te praten over je ontwikkeling en over de begeleiding die het beste bij jou past. We hebben speciale informatieavonden en twee keer per jaar ouderspreekavonden. De rapportbespreking doe jij zelf, samen met je ouders op school. Natuurlijk kunnen je ouders altijd contact opnemen als ze vragen hebben.

Gezonde en veilige school

ONC Parkdreef is een gezonde en veilige school. We hebben een fris en overzichtelijk gebouw, je kunt gezonde broodjes bestellen en je leert hoe je gezond kunt leven. We zijn duidelijk over hoe je met elkaar omgaat. Al in de brugklas doe je mee met een anti-pestprogramma. En we zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt.

Onderwijs op maat

Elke leerling is weer anders en heeft eigen talenten. Om je talenten te ontwikkelen, bieden we onderwijs op maat. Je kunt een of meer vakken op een hoger niveau doen, werken aan een onderwerp van jouw keuze of extra vakken kiezen.

Bekijk hieronder de video over ONC Persoonlijk.