Ga naar de inhoud

Nieuwe digitale leermuur op school: de interactieve X-Wall

Als één van de eerste scholen in Nederland heeft ONC Parkdreef een zogenoemde Interactive X-Wall geïnstalleerd om hiermee een unieke leerervaring te creëren die fysieke activiteit combineert met cognitief leren.

De Interactive X-Wall, een state-of-the-art interactieve muur, stelt onze docenten in staat om dynamische en educatieve gymlessen aan te bieden. Wat deze muur met name zo vernieuwend en uniek maakt, is de mogelijkheid om vakken als rekenen, taal of topografie te integreren in een actieve game-omgeving.

Leerlingen worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan hun leerproces. Abstracte concepten worden tot leven gebracht en leerlingen krijgen de mogelijkheid om complexere onderwerpen op een intuïtieve en boeiende manier te verkennen. Deze betrokkenheid en participatie stimuleren niet alleen het begrip en de retentie van de lesstof, maar bevorderen ook de leergierigheid.

Als school hechten wij veel belang aan technologische innovatie in het onderwijs. Technologieonderwijs bereidt onze leerlingen voor op de uitdagingen en kansen van de 21e eeuw, waardoor ze kunnen gedijen in een snel veranderende wereld. Met de X-Wall streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin leren niet alleen een passieve activiteit is, maar ook een leuk avontuur.

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten