Ga naar de inhoud

Zit jij in groep acht en ben je op zoek naar een fijne en gezellige middelbare school? Dan is ONC Parkdreef echt iets voor jou! Zeker als je ondernemend bent, interesse in het buitenland hebt, graag op een iPad werkt en van samenwerken houdt. Bij ons op school kun je worden wie je bent.

Niveaus

Op ONC Parkdreef kun je mavo, havo en vwo doen. Je start in de brugklas op het niveau van je schooladvies. Na de brugklas ga je verder op het niveau dat het beste bij je past.

Talentprogramma’s

Weet je al waar jij talent voor hebt of wil je dat nog ontdekken? Kies voor één van de vijf talentgroepen van ONC GO Talent: Sport, Research & Technology, Outdoor Education, Art of Debat. Wil je extra uitdaging? ONC Excellent biedt een programma dat speciaal voor jou gemaakt is. Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding van een coach.

Kom kijken

Denk je dat ONC Parkdreef bij je past? Kom meedoen met een gewone lesdag. Dat kan op woensdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Stuur een mailtje naar oncinactie@onc.unicoz.nl om je op te geven. Zet er even bij of je voor 31 januari en 7, 14 en 28 februari 2024 kiest.

De informatieavond is op 11 januari 2024 van 19.30 tot 21.30 uur. Je kunt ook naar ons Open Huis komen op zaterdag 20 januari van 9.30 tot 12.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Meld je aan

Kies je voor ONC Parkdreef? Vergeet je dan niet aan te melden. Vul tussen 25 maart en 31 maart 2024 het aanmeldformulier in op www.zonaarhetvo.nl.

Stel je vraag

Hebben jij of je ouders nog vragen en staat het antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Stuur dan even een mailtje naar parkdreef@onc.unicoz.nl. Hopelijk zie ik je gauw bij ons op ONC Parkdreef!


Martijn van Velzen
directeur

ONC Persoonlijk

onc-excellent

ONC Excellent

ONC Ondernemend

jongen-maakt-huiswerk-in-de-klas

ONC GO Talent

ONC-internationaal

ONC International

ONC-Schilderen

ONC Parkdreef in 3 minuten