• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

ONC GO Talent

We hebben vier ONC GO Talentgroepen. De kennis en vaardigheden die in deze talentgroepen worden opgedaan, sluiten nauw aan bij de profielen in de bovenbouw. 

GO Sportklas

De leerlingen sporten veel. Naast de sporten die zij in de normale gymlessen doen, maken ze in de sportklas kennis met allerlei andere sporten, zoals: klimmen, hardlopen, kickboksen, freerunnen, flagfootball, karate, schaatsen en skaten.  De leerlingen krijgen clinics van professionals en doen mee aan sportwedstrijden in de regio. 

GO Art

Speciaal voor leerlingen die op zoek zijn naar een creatieve uitdaging. De leerlingen gaan aan de slag met verschillende materialen en technieken zoals keramiek, schilderen, druktechnieken en robotica-origami. 

GO Research & Technology

Onderzoeken en ontwerpen staan centraal. De leerlingen bouwen modellen, doen mee aan een wereldwijd milieuonderzoek, produceren duurzaam voedsel en doen crime-onderzoek. De leerlingen doen hierbij veel vaardigheden op die bruikbaar zijn bij de exacte vakken nu en later.

GO Outdoor Education

Survival skills, outdoor sporten en outdoor cooking zijn onderdelen van deze talentgroep. De leerlingen gaan ontdekken, onderzoeken en experimenteren in de natuur. Het probleemoplossend vermogen wordt gestimuleerd en de leerlingen leren omgaan met onverwachte situaties en omstandigheden.

Voor wie?

Alle eerste- en tweederjaars leerlingen kunnen deelnemen aan een door henzelf gekozen ONC GO-talentgroep. De leerlingen verklaren dat ze vrijwillig voor het hele jaar de workshops en de activiteiten volgen.