• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

ONC GO Talent

Bij ONC GO ontdek je een heleboel - soms onverwachte - talenten. En je ontwikkelt vaardigheden zoals samenwerken, organiseren, presenteren en leidinggeven. Je kiest zelf aan welk programma je deelneemt:

Sportklas

Naast de sporten die je in de gewone gymles doet, maak je kennis met allerlei andere sporten: klimmen, hardlopen, kickboksen, freerunnen, flagfootball, karate, schaatsen en skaten bijvoorbeeld. Als je van sporten houdt, dan is de Sportklas écht iets voor jou.

Art

Speciaal voor leerlingen die op zoek zijn naar een creatieve uitdaging. Je gaat aan de slag met verschillende materialen en technieken zoals keramiek, schilderen, druktechnieken, grimeren en robotica-origami.

Research & Technology

Je ontwerpt, lost op en bouwt modellen in het science lab. Je gaat op excursie, doet mee aan een milieu-onderzoek, produceert duurzaam voedsel en ontmaskert de dader tijdens het crime-onderzoek.

Outdoor Education

Bij Outdoor Education leer je allerlei survival skills zoals vuur maken, shelters bouwen en kompas lezen. Met outdoor cooking ga je koken boven een kampvuur en brood bakken in de grond. Bij outdoor sporten ga je kano varen, vlotten bouwen, klimmen en nog veel meer.