• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Kom kijken en meedoen!

Wil jij komen kijken of ONC Parkdreef dé school is voor jou? Je bent digitaal van harte welkom!

Kennismaken met ONC Parkdreef gaat dit jaar - in verband met het coronavirus en de lockdown - anders dan anders. Gelukkig zijn er nog veel mogelijkheden om van alles te weten te komen over onze school en digitaal de sfeer te proeven. 

Online Open Huis terugkijken

Het online Open Huis van zaterdag 23 januari hebben we inmiddels achter de rug. Aan de hand van gesprekken, filmpjes en interviews konden bezoekers digitaal de sfeer proeven en van alles te weten komen over onze school. Was u/je niet in de gelegenheid om live mee te kijken? De livestream is terug te kijken op ons YouTube-kanaal:

ONC in Contact

Om een beeld te krijgen van hoe ONC Parkdreef eruitziet, kunt u samen met uw zoon of dochter meedoen met ONC in Contact. een digitale rondleiding door het gebouw met de mogelijkheid om vragen te stellen.
Wanneer u op een linkje klikt, komt u in een Teamsvergadering. Een docent loopt met de telefoon of laptop door de school, laat het gebouw zien en vertelt wat bij de verschillende plekken. Na de rondleiding kunnen u en uw zoon of dochter via de chat vragen stellen. Hopelijk tot snel!

ONC in Contact woensdag 3 februari, 13.30 – 14.30 uur

ONC in Contact woensdag 10 februari, 13.30 – 14.30 uur

ONC in Contact woensdag 17 februari, 13.30 – 14.30 uur


Online informatieavond terugkijken

Op donderdag 14 januari vond onze online informatieavond plaats via een livestream op ons YouTube-kanaal. Na de informatie over mavo, havo en vwo konden bezoekers deelnemen aan een Teams-overleg over de onderwerpen: zorg, hoogbegaafdheid, ONC GO talent en de iPad en/of in gesprek gaan met een van onze mentoren.
U kunt de informatieavond terugkijken op ons YouTube-kanaal:

Livestream informatieavond ONC Parkdreef 14 januari 2021


Individuele gesprekken 

Wilt u persoonlijk contact? Dat is altijd mogelijk!  

We staan u direct te woord of nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het gesprek vindt in principe telefonisch of online via Teams plaats. Bij een gesprek via Teams kan uw zoon of dochter makkelijk aanschuiven om zijn of haar vragen te stellen. 


Meer informatie?

Willen jij of je ouder(s)/verzorger(s) meer weten over onze school? Bel of mail naar de heer R. van Bochove: 079 341 10 41, parkdreef@onc.unicoz.nl.

Bekijk hieronder de video over vragen en aanmelden.

Lees meer in onze brochure