• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Week 1 School op afstand

De eerste week sinds de scholen dicht zijn zit erop. Het was een bijzondere week. Met overal om ons heen verontrustende berichten, zorgen om de eigen gezondheid en die van dierbaren. Het was ook een week met veel solidariteit, saamhorigheid en mooie initiatieven. Van samen leren, samen werken en samen helpen.

Leerlingen, bedankt voor jullie inzet vanuit huis voor jullie schoolwerk en jullie leuke berichtjes. We missen jullie!

Ouders en verzorgers, bedankt voor jullie begrip, de begeleiding van het schoolwerk thuis en voor jullie hartverwarmende steunbetuigingen en complimenten. Dat doet ons goed!

Collega's, bedankt dat jullie met tomeloze toewijding en enthousiasme ervoor hebben gezorgd dat wij binnen een week een werkende school op afstand zijn.

Voor nu voor allen een goed weekend. En zorg goed voor elkaar!

Enkele reacties 

"Ik wens jullie heel veel sterkte en dank dat jullie daar allemaal zo hard werken om onze kinderen zo goed en zo kwaad als het gaat, nog van lesstof te voorzien." 

"Goed geregeld allemaal. Super, bedankt!"

 "De afgelopen dagen ben ik zeer onder de indruk geweest van het handelen van de school! Leraren die het beste ervan willen maken. Leraren die passie hebben voor hun werk en alles willen doen om het leerproces niet te laten vertragen. Deze werkzaamheden verdienen naar mijn inzage echt een dikke pluim. "

< terug naar overzicht