• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

TopTutors: bijles door oud-leerlingen ONC

Ben jij op zoek naar betaalbare bijles? Wil jij dat deze bijlessen gegeven worden door een oud-leerling van het ONC? Dan is TopTutors zeker iets voor jou!

Sinds april 2016 is het Oranje Nassau College een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Sindsdien zijn er al tal van leerlingen die bijles volgen en uiteraard vele tutors die graag bijlessen verzorgen!

De stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken, en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied. 

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honour Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles te geven. Zo kan ook jij profiteren van dit netwerk!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde ‘managing tutor’. Dit is degene waar je terecht kunt met algemene vragen over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw probleem. Op het Oranje Nassau College ben ik, Rivany Bishesar, de managing tutor.

Wil jij dus extra ondersteuning in een bepaald vak? En ben je op zoek naar betaalbare bijles van een student die zelf ook op het Oranje Nassau College heeft gezeten? Ga dan naar www.toptutors.nl!

-

< terug naar overzicht