• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Super Super8dagen

Dinsdag en woensdag bezochten heel veel bijna-brugklassers ONC Parkdreef voor de eerste Super8dagen van dit schooljaar. Een beetje anders dan anders in verband met de corona-maatregelen, maar een even groot succes als de voorgaande jaren. 

Om de beurt werden de scholen ontvangen in de aula waarna de groepen 8 direct werden meegenomen naar de eerste les. Alle lesjes vonden plaats in een speciaal voor de achtstegroepers gereserveerde vleugel. En door middel van een wandelingetje buitenom, konden de leerlingen ook op een veilige manier de vakspecifieke lokalen bereiken, zoals de gymzalen, het technieklokaal en het muzieklokaal. 

De leerlingen volgden enthousiast allerlei lesjes, mochten klimmen, turnen en tafeltennissen in de gymzalen en kregen heel veel informatie over wat ze bij ons op school allemaal kunnen doen. Zoals deelnemen aan de talenturen van de Sportklas, Research & Technology, Outdoor Education, Art of Debat. Of alle grensverleggende en ondernemende activiteiten bij ONC Ondernemend, ONC Excellent en ONC International. 

Tot ziens op onze school!

We zijn heel blij dat we de achtstegroepers op een veilige manier toch een kijkje in de school hebben kunnen geven. We hopen dat zij een goed beeld hebben gekregen van ONC Parkdreef. Kijk ook eens rond op deze website om te zien wat onze school allemaal te bieden heeft.

En natuurlijk zien we iedereen graag terug tijdens ons (online) Open Huis!

< terug naar overzicht