• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Samen in actie voor Alpe d'HuZes!

Begin juni doen 16 van onze medewerkers mee aan Alpe d'HuZes. Fietsend, hardlopend of wandelend beklimmen zij zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Ook de opbrengsten van alle andere goede doelenacties dit schooljaar komen ten goede aan het onderzoek naar kanker.

Waarom? Kijk maar naar dit filmpje.

Acties voor Alpe d’HuZes

De deelnemers zijn al weken druk bezig met het werven van sponsors en ook de eerste geld-inzamelingsacties door medewerkers en leerlingen zijn gestart: een sponsorloop, statiegeldflessen inzamelen, fotoshoots, oliebollen en stroopwafels verkopen en nog veel meer.

Bijzondere activiteiten

De volgende weken staat een aantal bijzondere activiteiten gepland:

  • Een kerstmarkt: donderdag 12 december van 18.00 - 21.00 uur
  • Het Glazen Huis: maandag 16 december t/m donderdag 19 december
  • De Charity Day: donderdag 19 december van 15.00 - 19.30 uur

Over al deze acties kunt u de komende dagen meer lezen op deze website onder de rubriek nieuws.

Opgeven is geen optie

We hebben een hele persoonlijke reden om mee te doen met Alpe d’HuZes. In korte tijd hebben we een collega, een ex-collega en een leerling verloren aan kanker. Dit heeft ons enorm aangegrepen. En dan zijn dit slechts drie voorbeelden. Bijna iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand verloren aan deze ziekte. Bij Alpe d’HuZes komt elke gedoneerde euro direct en voor honderd procent ten goede aan kankeronderzoek. Want opgeven is geen optie!

Helpt u mee?

Wilt u uw steentje bijdragen om ons streefbedrag van 20.000 euro te behalen? Kom dan naar onze kerstmarkt, doe mee met activiteiten op onze Charity Day of doneer via onze eigen opgevenisgeenoptie-pagina:

https:/www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ONC-Parkdreef 

U helpt toch ook mee?

< terug naar overzicht