• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Ouderavond 'Help, ik heb een puber in huis'

Heel veel ouders waren gisteravond aanwezig op de ouderavond Help, ik heb een puber in huis. Deze ouderavond stond volledig in het teken van de puber: wat is de gedachtegang van een puber, wat verandert er in de puberteit, wat zijn de uitdagingen in het leven van een puber?

Door middel van een carrousel met stellingen werden de ouders uitgedaagd om met elkaar in gesprek te gaan over hun puber thuis en op school. Hierbij waren medewerkers van het zorgteam, Schoolformaat en het JIP (Jongeren InformatiePunt) aanwezig.

Na een korte pauze kregen de ouders een theoretische training. Allerlei handige tips kwamen aan bod over hoe je om kunt gaan met bepaalde situaties thuis. Uiteraard riep de theorie een hoop vragen op bij de ouders.

Het doet ons goed om te zien dat onze ouderavonden druk bezocht worden en dat er een hoop betrokken ouders zijn. Namens het zorgteam willen wij al deze betrokken ouders bedanken voor hun aanwezigheid, input en enthousiasme. De prettige sfeer heeft bijgedragen aan het succes van deze avond.

< terug naar overzicht