• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Open Huis daverend succes!

Wat een geweldig Open Huis afgelopen zaterdag! Bijna 2200 bezoekers kwamen naar ONC Parkdreef om de school te ontdekken en de sfeer te proeven. Ook kinderen uit groep 7 kwamen zich vast oriënteren.

Op de verschillende vleugels kregen de bezoekers informatie over ONC Persoonlijk, ONC Ondernemend, ONC Excellent en ONC International. Enorme belangstelling was er voor het flexrooster en voor onze ONC GO Talentgroepen: Sport, Outdoor Education, Art en Research & Technology. De kinderen konden lesjes volgen, proeven en testjes doen, sporten, kunstwerken maken, meedoen met een korte demonstratie van de Rots en Water-training en nog veel meer. En natuurlijk kregen zij voorlichting over hoe de opleidingen mavo, havo en vwo op ONC Parkdreef eruit zien.

Onze leerlingen verzorgden rondleidingen door het gebouw. Zo konden de bezoekers meteen al hun vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen. 

We hopen dat iedereen een goed beeld heeft gekregen van onze school. We hebben in ieder geval veel enthousiaste reacties gehoord en de eerste leerlingen hebben zich al aangemeld. Mochten jij en je ouders de school nog willen bezoeken tijdens een gewone lesdag, meld je dan aan voor ONC in actie.

Bekijk de foto's in het fotoalbum.

Open Huis Oranje Nassau College druk bezocht - Zoetermeer Actief 27-01-2020

< terug naar overzicht