• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Het nieuwe schooljaar is begonnen!

En we hebben er weer zin in! Vandaag zijn alle medewerkers al druk bezig geweest met de laatste voorbereidingen. Onze leerlingen komen morgen op school. Extra spannend natuurlijk voor onze nieuwe brugklassers!  Wennen aan een nieuwe school met nieuwe docenten en nieuwe klasgenoten. Gelukkig zijn er introductiedagen om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Ook voor de leerlingen van klas 2 en hoger staan er allerlei startactiviteiten op het programma.

We zijn heel blij dat de school weer volledig open is. Wel heeft het kabinet besloten dat voorlopig vrijwel dezelfde coronamaatregelen gelden als voor de zomervakantie. Dit betekent dat leerlingen tot personeel en personeel onderling 1,5 meter afstand moeten houden. Onderling hoeven leerlingen geen afstand te houden. Daarnaast moeten leerlingen en medewerkers een mondkapje op in de gangen en andere ruimten waar het lastig is om 1,5 meter afstand te houden tussen leerlingen en medewerkers. In het klaslokaal mag het mondkapje af als de leerlingen zitten. Vorige week hebben wij alle leerlingen en ouders/verzorgers een informatiebrief gestuurd over de coronamaatregelen op school en het preventief zelftesten. 

Kijk voor meer informatie over de coronaregels op: https://www.vo-raad.nl/nieuws/protocol-onderwijs-tijdens-corona-aangepast-voor-start-van-het-schooljaar 

We wensen alle leerlingen, ouders en medewerkers een heel mooi, grensverleggend, ondernemend en gezond schooljaar toe!

< terug naar overzicht