• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Glazen Huis bijna van start!

Over iets meer dan een week is het zo ver! Van maandag 16 december tot en met donderdag 19 december laten vijf docenten zich opsluiten in ons - inmiddels traditionle - eigen 'Glazen Huis'. Zij leven tijdens hun verblijf alleen op sapjes en ze slapen ook in het huis. Ook hiermee halen we geld op onze Alpe d'HuZes-actie te steunen.

Acties

De hele week zijn er in en om het huis allerlei activiteiten om geld op te halen voor het KWF. Leerlingen kunnen tegen betaling langskomen voor quizjes, spelletjes, karaoke en muziek maken. ’s Avonds is er ook van alles te beleven: een FIfa Game Toernooi, een pubuiz, een sportavond met verschillende workshops zoals kickboksen, trampoline springen en klimmen.

Charity Day

Op donderdag 19 december is iedereen welkom op onze afsluitende Charity Day van 15.00 - 19.30 uur. U kunt deelnemen aan allerlei activiteiten, mooie spullen kopen en lekkere hapjes eten bij de verschillende kraampjes. Om 19.30 uur worden de docenten uit het Glazen Huis bevrijd door Brenda Tholens, voormalig Chef de Mission van Alpe d'HuZes. Dan maken we ook het tot dan toe opgehaalde bedrag bekend.

Ook na december gaan de acties voor het KWF - in de aanloop naar Alpe d'HuZes - nog door. 

Docenten ONC Parkdreef gaan Glazen Huis in - Zoetermeers Dagblad 6-12-2019
ONC Parkdreef gaat vier dagen lang Glazen Huis in voor KWF - Streekblad 9-12-2019
ONC Parkdreef strijdt voor KWF - Zoetermeer Actief 10-12-2019

 

 

< terug naar overzicht