• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Fijne vakantie!

Het jaar zit erop! En wat voor een jaar! Dit schooljaar zullen we met z'n allen niet snel vergeten. Het was een heftige tijd, met om ons heen alle verontrustende berichten, de zorgen om de eigen gezondheid en die van dierbaren. Het was ook een hele bijzondere tijd. Een tijd waarin we veel solidariteit en saamhorigheid hebben ervaren en waarin mooie initiatieven tot stand zijn gekomen. Een tijd van samen leren, samen werken en samen helpen.

Bedankt en een goede vakantie!
Inmiddels zijn we alweer een tijd druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Er staan tal van activiteiten op het programma. Maar voordat we beginnen aan het nieuwe jaar, gaan we genieten van onze vakantie. Even relaxen en nieuwe energie opdoen. Maar niet voordat wij iedereen nogmaals heel hartelijk hebben bedankt. Leerlingen, ouder(s) en verzorger(s), collega's, bedankt voor jullie tomeloze inzet het afgelopen schooljaar. Jullie zijn stuk voor stuk toppers!

Voor nu wensen wij iedereen een goede, ontspannen zomervakantie toe. We zien iedereen graag weer terug in het nieuwe jaar!

< terug naar overzicht