• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Eerste Super8dagen een succes!

Dinsdag en woensdag waren honderden bijna-brugklassers op bezoek voor onze eerste Super8dagen van dit schooljaar. Een groot succes!

De leerlingen deden mee aan allerlei lesjes, mochten hockeyen, klimmen, turnen en tafeltennissen in de gymzalen en kregen uiteraard een rondleiding door het gebouw. Ook kregen de leerlingen heel veel informatie over wat ze bij ons op school allemaal kunnen doen. Zoals deelnemen aan de talenturen van de Sportklas, Research & Technology, Outdoor Education, Art of Debat. Of alle grensverleggende en ondernemende activiteiten bij ONC Ondernemend, ONC Excellent en ONC International. Enthousiast vertrokken de achtstegroepers na een paar uur weer naar hun basisschool.

We hopen dat iedereen een goed beeld heeft gekregen van de school. Kijk ook eens rond op deze website om te zien wat onze school allemaal te bieden heeft. En natuurlijk zien we iedereen graag terug tijdens het Open Huis! Mochten jij en je ouders de school willen bezoeken tijdens een gewone lesdag, meld je dan aan voor ONC in actie.

Op donderdag 25 november en donderdag 13 januari zijn onze volgende Super8dagen.

< terug naar overzicht