• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Certificaat HaCo in ontvangst genomen

Zoals eerder op deze site is vermeld, is ONC Parkdreef sinds 9 juli jl. gecertificeerd HaCo-school. Donderdag 14 november hebben wij het certificaat in ontvangst genomen. Bijbehorend bordje prijkt inmiddels op de muur tussen al onze andere bordjes.

Eerder dit kalenderjaar, bezocht een commissie van het netwerk Havisten Competent onze school en sprak met leerlingen, docenten en directie. 

De commissie was erg te spreken over hoe wij het HaCo-gedachtegoed in praktijk brengen binnen ons grensverleggend en ondernemend onderwijs. Zij complimenteerde ons onder andere met de aandacht die wij hebben voor profiel- en studiekeuze en de verschillende manieren waarop onze leerlingen hun competenties kunnen ontwikkelen. Bijvoorbeeld door stages, samenwerkingsopdrachten als het profielwerkstuk en Duurzaam Ondernemen.

Zo bereiden we onze havo-leerlingen voor op een mooi diploma én een goede overgang naar het hbo, zodat zij in het vervolgonderwijs succesvol kunnen zijn. 

ONC Parkdreef maakt deel uit van het netwerk van op dit moment ca 30 havo-scholen in Nederland. Lees hier meer over Havisten Competent.

< terug naar overzicht