• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Bella Italia

We hebben er zelfs de Italiaanse krant mee gehaald! Vorige week waren leerlingen uit 4 havo in Italië voor de uitwisseling met het Isituto Gadda Rosselli. Een week lang werden zij ondergedompeld in de Italiaanse cultuur. 

De leerlingen begonnen met activiteiten op school en een bezoek aan de burgemeester waar de hele groep op de foto ging. Verder hebben zij de Sacro Monte bij de stad Varese beklommen. Een mooie wandeling met schitterende uitzichten. Ook Milaan stond op het programma met een bezoek aan de Dom en Galleria Vittorio Emanuele. Ondertussen werkten de leerlingen op school aan de projectopdrachten die zij aan elkaar hebben gepresenteerd.

Vrijdagavond sloten de leerlingen de uitwisselingsweek af met een heerlijk etentje met ouders en docenten. En uiteraard stond pizza op het menu! Zaterdag was het de bedoeling dat de leerlingen weer thuis zouden komen. Maar vanwege het slechte weer was de vlucht gecanceld. De leerlingen konden dus nog wat langer genieten van 'Bella Italia'. 

Inmiddels zijn onze leerlingen weer veilig thuis gekomen. Ze hoeven hun nieuwe Italiaanse vrienden niet lang te missen. In juli komen zij op hun beurt naar Zoetermeer.

Bekijk de foto's in het fotoalbum.

 

< terug naar overzicht