• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Ons onderwijs

Met een advies voor mavo kom je in een mavo/havo-brugklas, met een havo-advies in de havo/vwo-brugklas en met een vwo-advies in een aparte vwo-klas. Na je eerste jaar ga je naar mavo, havo, atheneum of gymnasium. Dat geeft jou de kans om een jaar lang je eigen weg te ontdekken.

Lessen

Je krijgt hier les met je eigen klas, in een lokaal. En regelmatig daarbuiten. De manier waarop je leert is heel afwisselend: zelfstandig, in groepjes, op je iPad, soms luister je, vaak ben je actief bezig.

iPad

Door je iPad kun je meer op je eigen niveau werken. Je ziet zelf snel of je een opdracht goed hebt gemaakt en hoeft niet op je klas te wachten. Je mag soms leren met een filmpje of een game en kunt battles houden met de klas. En je hoeft niet te sjouwen met boeken want die staan op je iPad.

Over de grenzen van je lokaal

We zijn een actieve school die voor jou veel grenzen opent: talenturen, ONC Excellent voor wie meer kan en wil, je eigen bedrijf opzetten, veel techniek, onderzoeken, kunst maken, extra taal, stages, werkweek, excursies, internationale uitwisseling. Veel actief leren buiten de school dus.

Gymnasium

Op ons gymnasium beleef je de oudheid op een moderne manier. Je krijgt les op hoog niveau, mag veel vakken kiezen en je weet zeker dat je opleiding perfect aansluit op de universiteit.