• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Open Huis druk bezocht

Wat een geweldig Open Huis hebben we zaterdag 19 november beleefd! Heel veel bijna-brugklassers kwamen met hun ouders en verzorgers naar ONC Parkdreef om de school te ontdekken en de sfeer te proeven. Ook kinderen uit groep 7 kwamen zich vast oriënteren. 

Overal was van alles te zien en te doen. De leerlingen konden lesjes volgen, proeven en testjes doen, sporten, kunstwerken maken, meedoen met een korte demonstratie van de Rots en Water-training en nog veel meer. En natuurlijk kregen zij voorlichting over hoe de opleidingen mavo, havo en vwo bij ons eruitzien. Onze eigen ONC'ers verzorgden rondleidingen door het gebouw. Zo konden de bezoekers meteen al hun vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen. We hebben genoten van alle enthousiaste brugklassers in spe en hebben al veel postitieve reacties gehoord. 

Open Huis gemist of nog een keer komen kijken? Op zaterdag 21 januari 2023 is ons volgende Open Huis. De school bezoeken tijdens een gewone lesdag kan ook. Meld je dan aan voor ONC in actie.

Bekijk de foto's in het fotoalbum.

< terug naar overzicht